MOMENTS FROM MY PHONE

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

Frukost: jordgubbs skyr med färska blåbär /    Utsikt: från sovrummet

I onsdags vaknade jag upp här i Naples där Ross föräldrar har hus. Det är så otroligt fint och mysigt här, och som jag sa tidigare så känner jag mig alltid så ”hemma” här <3

Min skjorta kommer, härifrån.

Att ha möjligheten att kunna sitta och jobba härifrån är oslagbart, så himla härligt 😃  Och nästa vecka får jag äntligen gå ut med vad det är jag kommer lansera inom några veckor 😉

Tre av mina hittills favoritrestauranger vi ofta besöker här i Naples är dessa:

The Capital Grille – finare middagsrestaurang, ett måste är att ta Lobster Mac’n Cheese + Stolly dolly drinken (gjord på färsk ananas)
True food kitchen – Nyttigare lunch/middags-hak där du kan få allt från sallader till nyttigare pizzor och bowls
Campiellos – Trevligt italienskt lunchställe på 3rd Avenue där dom har supergoda pastor och goda fiskrätter
The Ritz & The turtle club – Om man vill äta gott på beachen så skulle jag rekommendera dessa två där du kan hitta allt ifrån fisk till hamburgare och sallader

 

Klänning – Här / Sandaler – Hermés

Att Ross skulle gå och bli en lika stor godis-råtta som mig var ju såklart inte riktigt meningen, men så har det blivit nu 😁‚  Man blir som man umgås. Så han insisterade att vi skulle åka och inhandla snacks till myskvällen häromdagen, och det blev inte så lite heller… hehe.

Det har blivit några härliga morgon-turer på 5 km denna vecka  😃  Underbar start på dagen och framförallt den härligaste träningsformen när man befinner sig utomlands om ni frågar mig.

Så mycket fluff i en och samma bild – det dagliga morgonmyset med dessa <3

Igår eftermiddagen gick vi ner till stranden där vi satt och bara njöt under parasollen med ett varsitt glas rosé i ett par timmar innan vi till kvällen åkte in mot 5th Avenue för en tidig middag på Caffé Milano. På hemvägen fick jag även mig en ordentlig tur genom området där det låg helt galna villor vid stranden. Att det ens finns hus för så mycket pengar är ja, helt sjukt, haha.

Det känns så tråkigt att detta är sista dagen och att det imorgon bär iväg hem till Sverige igen. Men det står många lägenhetsvisningar och möten på schemat så det kommer bli några hektiska dagar väl hemma. Det blir dock en kortvarig visit eftersom jag redan på lördag måste åka till Ibiza ett par dagar för att fota det jag snart får berätta för er 😊ðŸ’›

1+

3 Comments

  1. Funderar du över att flytta till USA?😍

    0
  2. Funderar du över att flytta till USA?😍

    0
  3. Funderar du över att flytta till USA?😍

    0

Comments are closed for this article!