HELLO NAPLES

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

           

      

Klänning – Här / Skor – Här / Hoodie – Här

Igår sen eftermiddag kom jag fram till Naples och Ross föräldrars hus. Så mysigt att vara här igen, jag känner mig verkligen som hemma varje gång jag kommer hit, inte bara för att det är så varma och välkomnande människor utan även för att det är så hemtrevligt och fint här 💛

På kvällen gick vi ut och åt middag på ett nyöppnat mexikanskt ställe. Det stod tacos, nachos, guacamole och melted cheese på menyn – OM det var gott, ja det kan man säga  😊

Idag är det onsdag och jag är uppe med tuppen i vanlig ordning och Ross ligger fortfarande och sover. Så typiskt, varför är det alltid så att den ena är nattmänniska och den andra morgonmänniska 😁‚  Det finns ju inget bättre enligt mig än det tidiga morgontimmarna. Jag känner mig så produktiv, inspirerad och effektiv just den tiden på dygnet.

1+

2 Comments

  1. Alltså wow så fin😍

    0
  2. Vad hette restaurangen? 🙂

    0

Comments are closed for this article!