MIN DAG FRÃ…N MOBILEN

(Inlägget innehåller reklamlänkar)Sport-bh – Här  

Imorse vaknade vi utvilade och pigga efter gårdagens vilo-dag och var fyllda med energi på morgon-joggen längs beachen. Jag tycker verkligen att det är underbart att springa om det är varmt och är fint väder, jag är ingen all-year-around-jogger  😊  Men är man utomlands eller har sommar i Sverige så tycker jag verkligen det är den härligaste träningsformen.

Efter springturen vart det frukost på hotellrummet och sedan bar det iväg till poolen där vi möttes av spö-regn. Men det gick över lika fort som det kom, som tur va 😃

Bikini – Här / Klänning – Sissel Edelbo (vintage) / Sandaler – Hermés  

Ja solen började skina igen efter 5 minuter. Det härliga med det exotiska klimatet, hur snabbt det kan växla. Det fick även bli lunch uppe på rooftopen och idag blev det kyckling med bulgur, nötter och massa grönt 💛


Topp – Här / Shorts – Här

Kvällen avslutades som vanligt med en tur till wholefoods där vi strosade runt och inhandlade middag och även snacks för morgondagen  😊  Ja, ni hör ju vilken rutin vi fått in denna vecka 😁‚  Jag älskar det 💛

Imorgon är det tråkigt nog våran sista dag här. Hanna åker hem till Sverige på eftermiddagen och jag fortsätter till Naples här i Florida för att spendera veckan ut med Ross och hans föräldrar. Det ska bli så himla mysigt 💛

0

2 Comments

  1. Vad heter hotellet ni bor på? ser så nice ut!

    0

Comments are closed for this article!