LUNCH AT SOHO BEACH HOUSE

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

  

Klänning – Här (kommer snart) / Smycken – Här / Solglasögon – Modo / Skor – Zara / Väska – Chanel /

Idag hade vi ju som sagt var bokat bord för lunch på Soho Beach House. Till vår förvåning visade det sig vara buffé dagen till ära så det hela slutade med att vi fick mumsa i oss en italiensk buffé med allt vad det innebär, ni kan ju tänka er själva allt smarrigt  😁©  Ska ni till Miami någongång så tycker jag verkligen ni skall besöka detta ställe, alltid lika mysig stämning och god mat 💛  Ett hett tips är deras pizzor men också friterade bröd med charkuterier som jag tog förra gången jag var här 😊  SÃ… gott!

1+

2 Comments

 1. Hej du,
  Liten fråga har du köpt solglasögonen i Sverige? Väldigt väldigt snygga 10/10.
  Ha en fortsatt härligt vistelse i härliga Miami.

  0
  • ja det har jag 😃 tack snälla

   0

Comments are closed for this article!