DREAMY LINEN

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

                         

Kavaj – Här / Shorts – Här / Linne – Här / Klackar – Här / Hårspänne – Här

Jag måste bara säga att det här linne-setet är verkligen det finaste på länge. Jag hade så svårt för helvitt förut men nu har jag helt ändrat uppfattning och tycker det är så snyggt att klä sig i vitt från topp till tå, tycker det ser så fräscht ut 😃  Detta set känns ungefär som ”den lilla svarta” det vill säga enligt mig alltid funkar och man känner sig alltid lika fin i det. Bekvämt är det också.

Ett glatt tips är även att jag insåg att allt jag länkat här ovan nu är på REA och dessutom finns kvar i alla storlekar än så länge, så passa på om ni är sugna 😊ðŸ’›

2+

2 Comments

  1. Jätte fräscht o fint!

    0
  2. WOW så fint! 😍

    0

Comments are closed for this article!