MIN DAG FRÃ…N MOBILEN

(Inlägget innehåller reklamlänkar)Klänning – Zara / Sandaler – Hermés  

Utvilade och pigga vaknade vi upp imorse och började dagen med en springtur längs strandpromenaden. Jag tror det slutade på 7 km. Med lite bra musik i lurarna, en harmonisk utsikt över havet och den ljumna morgonsolen mot huden resulterade det i att dessa 7 km gick av bara farten.

Dagen idag har vi tillägnat till att relaxa vid poolen i ett par timmar på förmiddagen, där vi även käkade lunch. Det fick bli en bowl fylld med massvis av gott så som kyckling, ris, grönsaker, avokado och en magisk sås.

Hoodie – Här / Sport-topp – Här / Shorts – Här / Solglasögon – Här / Sneakers – Här  

Efter ett par timmar vid poolen blev det jobb på eftermiddagen med avbrott för att kila iväg och köpa en is-kaffe att avnjuta under promenaden till wholefoods.

Jag ÄLSKAR wholefoods och för er som följt mig ett tag vet ju även att jag skulle kunna spendera timmar i matbutiker överlag. Det är så mysigt att bara stryka omkring längs alla hyllor och upptäcka massa nytt gott att testa på 😊  Någon som kan relatera? hehe.  Vi fick iallafall med oss en himla massa gott därifrån. Wholefoods har så mycket bra och färska råvaror och massvis av frukt och grönt.

– Ta’daaaa!!

Ja det här kanske inte ser mycket ut för världen. Allt vart inte med på bild. Men vi köpte oss en varsin kycklingfilé, Tabouleh, avokado och tonfiskröra. Enkelt och gott. Så det fick bli dagens middag 😃

3+

1 Comment

  1. Vilken storlek har du på hoodien??? Tack för en underbar blogg! Ser alltid fram emot dina uppdateringar!

    0

Comments are closed for this article!