HEY MIAMI

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

                   

Byxor – Här / Topp – Här / Skjorta – Här / Solglasögon – Här / Skor – Zara / Väska – Valentino

– Ã…h, nu är vi äntligen här, i ett stek-hett Miami!!

Igårkväll kom vi fram och det bar raka vägen till sängs efter en dusch på hotellet. På tal om hotellet, gud va fint det är. Jag var här och käkade lunch på deras Rooftop i december och minns hur fint jag tyckte att det var då så jag och Hanna bokade detta till nu när vi skulle åka hit. Och ja, det är precis lika fint som jag minns det 😃   Snart kommer ett ”Min dag från mobilen” inlägg upp så ni kommer få se mer vad vi gjort idag där.

Nu är klockan snart midnatt här och jag känner hur tunga ögonlocken börjar bli så det är väl dags att slå igen datorn för idag och få lite sömn. Hoppas ni haft en underbar start på veckan älskade ni 💛

4+

2 Comments

  1. Passande outfit för Miami. Så snygg du är

    0
  2. så snygg outfit!!

    0

Comments are closed for this article!