ATT KÄNNA ETT LUGN

    

  

  

     

  Set – Mango / Skor – Zara  

Måndagen är här och jag började den med ett varv runt djurgården innan det var dags att pussa hejdå till Ross och även att checka ut från Grand.  

Hela förmiddagen har gått till att packa upp mina gamla väskor och packa nya väskor inför Miami imorgon. När jag kom till Sandras lägenhet imorse blev jag ståendes i hallen i ca 10 minuter och kliade mig i huvudet innan jag ens kom på hur jag skulle kunna få plats med att öppna väskan i allt renoverings-kaos. Det hela slutade med att jag halvt var ute i trapphuset och packade upp, haha. Ja, ni som följer mig på Snapchat såg ju.  

Jag vet att jag är lite tjatig nu, men herregud va jag längtar till att få ha ”mitt eget” efter att ha bott hos syrran och bott på hotell sedan Augusti 2018. Bara en sån sak som att få ha lite egentid. Att få sova själv eller att få sitta och jobba själv. Jag åker från ett ställe till ett annat och har folk runtomkring mig dygnet runt. Jag är en väldigt sällskapssjukt person, men nu känner jag verkligen att gud va skönt det hade varit med lite andrum för att ladda energin. Jag sov min först natt helt ensam för ett par veckor sedan. Jag minns inte senast det hände om jag skall vara ärlig 😁‚  

Jag rullade precis in 4 proppfulla resväskor in i Hannas lägenhet där jag ska sova inatt. Vi åker ju tillsammans till Miami imorgonbitti , hon och jag, så inatt ska vi ha sleepover. Hon är inte hemma just nu så jag sitter själv i hennes soffa med datorn i knäet och får lite jobb undanstökat. När jag sjönk ner här i soffan, fick jag en sådan längtan i kroppen, av att känna det här lugnet igen. Av att ha sitt eget. Jag är ju så van vid det, därför har dessa 8 månader på vift varit ganska påfrestande såhär med facit i hand. Men det tar sin tid och man har sina perioder i livet. Man kommer se tillbaka på dom sen och förmodligen bara se det som en kul tid, för det har det ju också varit 😊  

Nu är jag iallafall väldigt taggad på att få åka iväg och ha en vecka av sol, träning, bra mat och jobb. Några lugna och produktiva dagar. Det är vad jag ser fram emot ❤️

Hoppas ni haft en underbar påskhelg mina kära läsare, vilket väder vi har haft 😃

2+

4 Comments

  1. SÅ fint set, och du är så vacker! 😍

    1+
  2. Förstår känslan! Sen är det ju inte alla som ”bor” på Grand och kan resa i jobbet som du gör, jag sov på golvet hos mina föräldrar 😂. Nästan så man gav upp bostadsletandet och bad dem inreda en garderob haha. Men en dag satt man där o skrev kontrakt! Bästa känslan och då tänker man inte hur hur jobbigt det varit innan 😃

    0
  3. Alltså hur vacker😍

    0

Comments are closed for this article!