ROCKY WEDNESDAY

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

T- shirt – Här / Jeans – gamla (Liknande här) / Solglasögon – Här / Sneakers & Väska – Chanel / Kappa – Zara

En avslappnad look från idag innan jag och Ross begav oss ut på en sen lunch i solen 😁‡

Om vi spolar tillbaks till imorse.. Min onsdag började med att jag och Hanna körde ett styrkepass med Damla. Vi körde en mix av allt möjligt så det blev i princip hela kroppen. Jag tycker det är så bra att ta hjälp och köra styrka annars blir det lätt att man gör samma övningar hela tiden vilket heller inte ger nya resultat i slutändan. Kul att variera med andra ord. Fokuset denna vecka har faktiskt endast legat på styrka träningsmässigt, jag har ej berättat det för er ännu men nästa vecka åker jag och Hanna till Miami för en resa med fokus på träning, välmående och för att fota massa härliga och inspirerande bilder till er, ja det blir outfits i massor 😊  Vad jag skulle komma fram till då var att fokuset säkerligen kommer bli att njuta av promenader och springturer på stranden mestadels så det är bra att vi har kört lite annat denna vecka 😃

När jag kom hem från träningspasset imorse så stod det en efterlängtad påse innanför dörren. En påse som innehöll mitt första sample till ”det” jag ska lansera tillsammans med ett företag i slutet på maj. Kan knappt hejda mig för att jag är så taggad på denna lansering, det är ju trotsallt något jag ej designat förut, men något jag vet att ni önskat att jag ska designa 😉  (där fick ni en liten ledtråd). Priset kommer ligga på 500-900 kr så om ni kan, spar det tills i slutet av maj för jag hoppas och tror att ni kommer gilla det som släpps precis lika mycket som jag gör 😊â¤ï¸

1+

6 Comments

 1. Allts de där skorna😍😍😍

  0
 2. Alltså de där skorna😍😍😍

  0
 3. Kan det var skor Molly!? 😀 oavsett – kul med ett nytt projekt! <3

  0
 4. Hoppas på träningskläder, iiiiiih vad taggad jag blir <3

  0
 5. Så FIN!! Hoppas på skor förresten, men allt du släppt hittills har ju varit en dröm så blir nog bra vad det än blir <3

  http://adelinaadelina.se

  0

Comments are closed for this article!