HEELS, HEELS, HEELS…

Hon som absolut inte behöver fler par skor att hitta plats till i hemmet (eller resväskan) blev helt plötsligt några par rikare ??‍♀️

Förra veckan var jag i shoppingtagen ordentligt och av en händelse hamnade inne på Zaras hemsida och vips sa det bara så hade jag helt plötsligt 5 stycken i varukorgen ?  det är för enkelt det här med internet-shopping.. haha. Jag har alltid älskat Zaras skor just för att dem är så snygga, men också för att dom är till ett bra pris och enligt mig väldigt bekväma att gå i vilket är A och O om man springer runt i klackskor ofta (som jag gör)  😊  Så här ovan har ni 3/5, dom andra två får ni se i outfits senare ?  Jag är dock väldigt nöjd med dem allihopa och om det är något jag ej kan få nog av så är det SKOR, hehe.

Vad tycker ni? Visst är dom väl våriga och fina!!

1+

3 Comments

 1. They are pretty! But pls pls think about what brands you support.. Zara is just about the worst when it comes to sweatshop production, they have been sued a million times. Cause then the prettiness isn’t worth it..

  0
  • And no I dont mean you need to be perfect in this sense, just pls take it under consideration! I stopped shopping there cause I started feeling like it just wasn’t the place to put your money to since that way you support it. Have a great day ❤️

   0
 2. Såå snygga! ? Köpte själv ett par leopard pumps därifrån förra veckan!

  0

Comments are closed for this article!