MY WEEK FROM MY PHONE

Jag började veckan med några riktigt bra träningpass. Här ovan ser ni också en frukost jag åt på hotellets gym efter ett av dem ?  En röd smoothie med kokosolja, hallon, banan, mango och avokado + ett ägg och en grön smoothie.

.. Och ja, letandet fortsätter på jakt efter pärlan. Här ovan ser ni tre olika vi var och tittade på i veckan. En som tyvärr inte är klar förens i November, den andra lite för liten och den tredje kändes bara inte helt rätt. Alltid ska det vara något 😊  hehe. Men som sagt är det ju såklart viktigt att det känns rätt när det handlar om så mycket pengar.

Det har varit press-veckan här i Stockholm vilket innebär att man blir inbjudan till olika presskontor för att se kommande kollektioner, produkter etc. Både spännande och roliga dagar, det enda är att man kommer efter sig lite med annat jobb när man springer runt, men så får det bli ibland. Allt handlar om prioriteringar och hur man väljer att fördela sig tid ?

Jag och Ross var och käkade middag med Moa och Richard på Hantverket. Det var första gången jag var där men har hört så mycket bra om den restaurangen så då passade jag på att boka bord där. Vi delade på en massa små-rätter och sen avslutade vi med en varsin dessert. Hör på det här, jag tog friterad munk med varma äpplen och vaniljglass, OM det var gott ?  Varm rekommendation.

Torsdagen var kommen och jag var på ett litet intimt event med Isabella Löwengrip och Clarins på hotell Diplomat. Det bjöds på en tre-rätters vegansk middag och en presentation om märket. Jag älskar ju Clarins läppglans ?

Jag och Hanna körde ett redigt styrkepass med Damla. Vi började med att värma upp med att köra repet, vilket är en helt fruktansvärt jobbig övning, har ni testat det någon gång? PHUU! Därefter blev det marklyft, armhävningar, kettlebells och gud vet allt. Hade sån träningsvärk efteråt, haha.

I fredags var det soooool och då lär man ju passa på att njuta, man skall inte ta dessa soldagar föregivet i det här landet ?  Så jag och Ross åkte till Diplomat och käkade en sen lunch och drack rosé 😊  Så härligt. Jag blev så glad när jag vaknade upp och såg att solen sken, det känns som att han bara har varit här när det har varit grått och iskallt, haha.

Idag är det söndag och vi har verkligen myst omkring i morgonrockar på Spa’t hela dagen. Vi var ute och dansade med lite gemensamma vänner igår så båda har varit lite sega idag, hehe. Så det fick bli en brunch på spa-avdelningen och sen relax i några timmar innan vi avnjöt en varsin massage. Världens mysigaste söndag, nu blir det room service och någon bra film ?  Är så taggad på måndag imorgon, jag älskar måndagar  â¤ï¸

2+

2 Comments

  1. Väldigt drömmig vecka! Älskar inläggen från mobilen.

    0

Comments are closed for this article!