MIN HELG I BILDER

Eftersom det var så länge sedan sist så tänkte jag att det nu var dags för en riktig gammal goding ”Min helg i bilder”   men jag skulle nog mot kalla den ”Moments från helgen” faktiskt.

I fredags tog jag ett break i arbetet och besökte Styleport för en tvätt + fön – riktig fredagslyx! Älskar sånt 😊 Ibland får man skämma bort sig själv lite!

På kvällen hade Matts (en killkompis till oss) styrt ihop en kväll fylld med överraskningar – Ja, han är en riktig liten drömmis! Så han sa åt oss att komma till Bank kl 20:00 där kvällens första stopp skulle äga rum. Där väntades ett besök ner till vinkällaren där vi valde ut en god champagne som vi sedan fick avnjuta när vi gick runt i deras nya konstgalleri för en privatvisning.  

Kvällen fortsatte på l’avventura för middag följt av drinkar på Arnold’s innan det bar iväg ut för dans. Vilken kväll det blev, Matts måste vara den bästa festfixaren av dom alla och gud va han skämde bort oss i fredags med alla dessa överraskningar – underbara människa  ?

Lördagen var kommen och Sandra hade planerat in en heldag för mig och henne som en försenad födelsedagspresent. Så vi började med en riktigt mumsig frukost på hotellet innebärande våfflor, nybakt bröd och goda juicer. Sen bar det iväg ut på stan för shopping innan det blev stopp på Strandvägen 1 för en vin-lunch.  

Ett stopp blev till två stopp, och en lunch blev till två luncher. Så vi fortsatte helt enkelt till Diplomat där vi fick turen att få en plats ute i solen. Så det fick bli en varsin skagentoast och ett premiär-glas med rosé. Fick sådan lyckokänsla i kroppen, tänk att det börjar bli vår på riktigt nu!  😊?

Efter en heldag på stan avslutade vi kvällen på rooftopen på hotellet där vi bastade, badade i poolen och bara fortsatte myset. Vilken dag det blev, tack världens bästa syster ?  

Söndagen var här och det var dags efter en veckas tid att checka ut från hotellet och förflytta sig till Hanna för en söndags sleepover. Vi tog en promenad runt djurgården och sedan lagade hanna middag till oss båda, sån lyx. Vi åt falafel, grönkål, avokado, morötter i ugn, tomat och paprika. Nyttigt och gott.  

Idag är det måndag och Ross kom precis hit till Sverige efter att vi har varit ifrån varandra i 14 dagar (vår limit, hehe), så nu har vi checkat in på Grand. Vi får hoppas att det blir något lägenhetsköp här snart så vi får ett riktigt hem att bo i även om det är superlyxigt att bo på hotell såklart ??   

2+

2 Comments

  1. Åh va härligt det ser ut!! Vart ifrån är din fina vita jacka??

    0

Comments are closed for this article!