SUNSET STORY

              

Igår kväll efter att jag och Sandra lämnat Dalarna så bar det inte iväg hem till lägenheten som det vanligtvis hade gjort utan denna gång åkte vi faktiskt raka vägen från tåget och checkade in på hotell. Nu lär jag få förklara detta lyx-problem ?  Eftersom Sandra just nu håller på och renoverar lägenheten som ni vet och jag inte hittat mig någon egen ännu så hade vi denna vecka ingenstans att bo, så lösningen blev att vi kommer bo på hotell veckan ut. Ja, det är ju verkligen  en himla lyx och vi klagar givetvis inte på den lösningen eller möjligheten, hehe ?  Det är ju faktiskt inte  ofta det händer att man bor på hotell i sin egen stad, så detta blir ju verkligen något annorlunda men också väldigt roligt och lyxigt  😊

Här ovan ser ni bilder från igårkväll när vi kom fram och slängde på oss morgonrockar och badkläder direkt för att ta ett kvällsdopp i rooftop poolen innan läggdags. Alldeles lagom till solnedgången. Så otroligt vackert ??

2+

4 Comments

 1. Man borde unna sig mer lyx på hemmaplan helt klart!! Vilken fröjd att få spendera veckan med sin syster på hotell!

  0
 2. Hej Molly! Tar du några kosttillskott t.ex Omega 3, multivitamin osv?

  0
  • Hej Malin, jag tar inga andra kosttillskott mer än B vitamin ?

   0

Comments are closed for this article!