UPDATE

Mixat från veckan

Hej mina solstrålar ?

Tänk att det är fredag, såå härligt  ?  jag kom för några timmar sedan hem från mitt traditionella fredags-spinningpass, så nu är jag redo för att ta helg!

Angående helgen då. Jag sitter just nu i en lägenhet proppad av flyttlådor och vitvaror. Som några av er kanske redan vet så bor ju jag för tillfället hos min storasyster i och med att jag är på jakt efter lägenhet, och nu i dagarna ska hon börja renovera här vilket resulterar i att vi måste flytta ut. Så idag kommer vi ta vårat pick och pack och sätta oss på tåget mot Dalarna för att spendera helgen där, sedan nästa vecka kommer vi ta in på hotell. Det känns nästan som att det enda jag har gjort senaste tiden är att bo på hotell och i en resväska, hehe. Men det är ett lyxproblem, så jag ska inte klaga. Men som jag längtar till att få ha mitt eget såklart.

En till sak jag längtat efter väldigt mycket är att åka till Dalarna, så denna helg ska bli otroligt mysig. Jag vill bara sitta på tåget nu och rulla iväg på en gång! Ska bli världens mysigaste helg ?  vi hörs på plats.

1+

3 Comments

  1. Kan du inte vlogga mer när du är i dalarna?? älskar vloggarna där ifrån! men förstår samtidigt att du vill spendera tid med dina föräldrar :)<3

    0
  2. Snälla vlogga frÃ¥n Dalarna, du gör dina bästa videor därifrÃ¥n!!! 🙂

    0

Comments are closed for this article!