IDA LANTO X NELLY

  

  

      

Igår gick det i ETT hela dagen. Onsdagen började med att jag gästade podden Ofiltrerat, där jag blev utfrågat ordentligt om livet 😉 Det blev ett väldigt bjussigt avsnitt där jag avslöjar saker jag inte ens berättat här på bloggen, haha. Ni kan lyssna på avsnittet i ”Podcaster” appen, sök på poddnamnet ”Ofiltrerat” och sedan kommer jag upp som senast släppta avsnitt. En hel timmes snack om livet ?  Hoppas ni gillar det!

Efter poddinspelningen så åkte jag raka vägen till ett event som Nelly anordnade tillsammans med Ida Lanto där vi firade deras fina designsamarbete ihop över en magisk lunch – Ja, jag låter bilderna tala för sig själva, SÃ… fint  ?   Kollektionen släpps om ca en månad!

Efter lunchen mätt och belåten åkte jag iväg på lägenhetsvisning och därefter direkt hem för jobb – Det var min gårdag ?  Vi hörs snart igen med en outfit också!

2+

2 Comments

  1. Mycket bra avsnitt. Du har så fin röst!

    0
  2. Såå fina bilder! ? och det poddavsnittet måste man ju lyssna på!!

    0

Comments are closed for this article!