SUNDAY

  (Inlägget innehåller reklamlänkar)

                Tröja – Här / Jeans – Här / Jacka – Här

Go’kväll <3

Hoppas ni har haft en underbar helg i det fina vädret. Imorse var det dags efter en veckas tid att checka ut från Grand Hotell, det var även dags att pussa hejdå till Ross som ska iväg för jobb. Så nu är jag tillbaks i syrrans lägga igen och allt är i sin ordning – sambo livet  ?  Mamma och pappa har även varit här och hjälpt Sandra med att flytta ut grejer från lägenheten hela helgen då hon ska renovera, så idag innan de åkte hem skjutsade dom även runt på mig till olika visningar. Ja, dom har fullt upp med oss, stackarna ?😊  Men så tacksam jag är över dom och allt dom ställer upp på och hjälper till med – världens bästa ?

Tillbaks till update kring letandet, jag är ännu på jakt efter pärlan. Det tar tid och det gäller att man har tålamod, för lätt är det bannemig inte  😊  Men snart så dyker den väl upp.

Annars då. Just nu sitter jag och Sandra med en varsin laptop i knäet i soffan i vardagsrummet, som i faktiskt är den enda möbeln kvar i hela lägenheten förutom sängen. Mysfaktorn är brutal ?  Vi har även hunnit käkat upp kvälls-snackset (B&J + lösgodiset) fast kvällen knappt har börjat, så risken finns att det snart blir vända nummer två till Ica eller också att vända ut och in på skafferiet, haha.

Vad har ni för er ikväll?  

2+

3 Comments

 1. Såå fin?

  0
 2. Men så fin du är jämt! <3 Och det har varit så mysigt att få ”följa” din och Ross vecka. Hur mysigt som helst att ni faktiskt bor på hotell och spenderar varje minut som ni gör med varandra varje gång ni ses.

  http://adelinaadelina.se

  0
 3. Åh men vilket söndagsmys! Hoppas du hittar ditt drömboende snart!!! Det är verkligen inte en enkel uppgift!

  0

Comments are closed for this article!