MONDAY

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

Baddräkt – Här (pssst..nu på REA) / Solglasögon – Här

Nu har jag och Ross checkat in på Grand igen, vi börjar känna oss riktigt hemma här nu (lyxigt nog) 😊  Men nog hoppas jag ändå att jag hittar en lägenhet snart så man kan känna sig ännu mer hemma. Man ska ju absolut inte klaga över att bo på hotell, men det är bra skönt när man är iväg och reser mycket att känna att man ”kommer hem” också. Kan äta sin egen mat och få sova i sin egen säng och inte bo i en resväska, det är ju någonting alldeles speciellt med det, ett slags lugn ?  Borta bra men hemma bäst, som man brukar säga! Det stämmer faktiskt väldigt bra om ni frågar mig ?

Igår kväll blev det en mysig middag här på hotellet, vi beställde in en varsin skagentoast till förrätt och givetvis Swedish meatballs till varmrätt. Roligt nog så har det blivit Ross favvo-rätter hittills ?  Så svenskt det bara kan bli!

Nu har vi gått en promenad och käkat frukost. Redo för att uträtta några ärenden på stan innan vi ska sätta oss ner för jobb båda två. Hoppas ni får en fin start på veckan käraste ni!

2+

5 Comments

 1. Bilder från GRAND önskas

  0
 2. Hej Molly! Har följt dig länge och tycker dina plattformer alltid förmedlar positivitet, så tack för det!

  Har en fråga som jag gissar att du ställts mot förut, men jag hoppas du svarar för det skulle vara intressant att höra din åsikt. Hur ställer du dig till klimatfrågan? Är det något du diskuterar med dina branschkollegor? Om ja, hur går resonemanget?

  Bästa hälsningar,
  Frida

  0
 3. Hej Molly! Fantastisk blogg. Vad hände med din förra lägenhet? Den var så himla fin. Kram!

  0
  • Den jag och Kevin bodde i menar du? jag flyttade ut ur den. Eller menar du min systers lägenhet som jag bor i nu? hehe 😀

   0
 4. Yey äntligen funkar bloggen igen 🙂

  0

Comments are closed for this article!