DENIM

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

Skjorta – Här /   Heels – Här

Oj, va mycket frågor jag fått angående dessa Levis jeans jag har haft på mig på några av mina senaste outfits. Ni verkar gilla dom lika mycket som jag gör 😊  Jag köpte dom förra året, och dessvärre verkar dom vara slut på hemsidan nu. Men det är Levis 501or och dom jag kunde hitta som var mest lik dom jag har på mig är  dessa  och även dessa.

Nu har jag pussat hejdå till mamma som faktiskt varit här enda sedan jag kom hem i måndags. I helgen var både hon och pappa här och dom åkte runt på lägenhetsvisningar åt mig utan att jag ens visste om det. Vad skulle jag göra utan dom två(?) så mycket som dom ställer upp och alltid fixar för en, världens bästa mamma och pappa. Hur som haver stannade mamma kvar i några dagar till och har hjälpt både mig och Sandra med saker i veckan, och som om det inte vore nog med det även skämt bort oss ordentligt med att ha lagat mat, städat, tvättat och gud vet allt, haha. LYX, är vad jag kallar det.

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och börja göra mig iordning för ett lunchevent jag ska på. Tänk att det redan är fredag imorgon, va snabbt denna vecka gick! På söndag kommer Ross hit ?

2+

4 Comments

 1. Älskar denna look! ?

  0
 2. DRA mig baklänges vad vacker du är människa!!

  0
 3. Nej men herregud blev gråtfärdig över din mamma och hur gullig hon verkar. Kram

  0
  • Visst, är tacksam för mina föräldrar <3

   0

Comments are closed for this article!