MINT & WHITE

(Inlägget innehåller reklamlänkar, adlinks och reklam för Nelly.com)

  Blus – Här / Nipple covers – Här / Byxor – Här / Skor – Här / Halsband & ring – Här / Chanel halsband – Här / Väska – Här

Här kommer en helkropps outfit på min look från igår som flera frågade om på Instagram ?  Kände mig såå vårig i dessa ljusa toner!

Jag brukar ofta få frågan vad jag har för bh under mina klänningar och vissa blusar ibland. Man vill ju helst inte att det skall synas eller bli fula veck av bhn om exempelvis tyget är tunt på plagget eller det sitter väldig tight. Denna outfit är ett utmärkt exempel på när jag endast har nipple covers och ingen BH. Freebra är min räddare i nöden när det kommer till alla klänningar och tighta fodral jag har. Det ser naturligt ut, blir inga fula veck från BHn och håller faktiskt även ett bra stöd. Varmt tips från mig <3

1+

1 Comment

  1. WOW så fin färgkombo!! Och älskar Chanel halsbandet!! Var det länge sen du köpte det?

    0

Comments are closed for this article!