HELLO WEDNESDAY

Onsdagen var kommen och jag har precis varit på gymmet och tränat. Idag var det tungt för benen då jag körde ett PT-pass igår där det var mycket fokus på benstyrka så idag när jag skulle springa intervallerna fick jag jobba rejält med psyket ? Det är tur man är envis!

Nu är jag redo för möte. Jag har faktiskt bestämt mig för att börja jobba med två grymma killar som kommer hjälpa mig lite framöver. Det känns så himla kul och spännande. Jag har ju skött allting själv innan vilket jag trivs väldigt bra med, men nu har jag kommit till en nivå där jag insett att jag inte klarar av allt själv längre utan måste ta hjälp för att utvecklas och hinna med. Med det sagt så sätter vi nu i en högre växel – Tjoho!! ?

Hoppas ni får en härlig onsdag så hörs vi snart ?

1+

1 Comment

  1. hello!

    0

Comments are closed for this article!