NÃ…GRA LOOKS FRÃ…N MOBILEN


(Inlägget innehåller reklamlänkar)
collage1 collage2 collagecollag2eByxor – Här / Klänning med djuprygg – Här / Orange sweatshirt – Här / Volangklänning – Zara / Pyjamas – Här / Rosa blus & kjol – Här / Guldklänning – Här / Guld skor – Här  / Svarta skor – slutsålda (Liknande här)

Eftersom jag fått så mnya frågor kring vart kläderna från mina instastories jag lagt upp är ifrån så tänkte jag att det är lika bra att jag gör ett litet kollage och länkar till plaggen härifrån istället <3

0

3 Comments

  1. Vart kommer den svarta klänningen i bild nr 4 från? Där du tittar ner och håller i en svart väska + har svarta klackar med knytning, så fin var den klänningen! Är det den du beskrev som ”volangklänning” som är från zara?

    0
  2. Heiii fina❤️ Jette snygg!!! Den kjolen från Zara, er det lenge sen ni hitta den? Finner den inte på nettet ??kram

    0

Comments are closed for this article!