DAGEN

DSC_0275 DSC_0280

Hej mina kära,

Igår vid 17 tiden kom jag fram till Naples efter 14 timmars resande. Väl framme så vankades det middag och drinkar så det var bara att duscha och svida om för en helkväll. Det hela resulterade i att det vart   en ordentlig sovmorgon imorse efter att ha varit vaken i närmare 26 timmar. Ni kan ju gissa hur skönt jag somnade igår, hehe.

Eftersom vi alla vaknade så sent så fick frukosten bli till en mumsig brunch istället. Kocken är verkligen helt fantastiskt duktig och lagar alltid god mat. Allt är ekologiskt och det mesta närproducerat – Sånt gillar jag <3

Mätta och belåtna efter brunchen bar det sedan iväg ut med båten för att åka wakeboard. Min kamera har tråkigt nog krånglat hela dagen, så dessvärre har jag bara dessa bilder att visa er för tillfället – Men jag lovar er mer imorgon!

0

1 Comment

  1. Bästa Molly,

    Hinner du v-logga någon gång?

    Kram ? du är bäst

    0

Comments are closed for this article!