12:32 RIGHT NOW

(Inlägget innehåller reklamlänkar)DSC_0358-2 DSC_0389 DSC_0355 DSC_0390DSC_0401DSC_0362 DSC_0398 Smycken – här / Bikini – här / Strandklänning – här

En liten uppdatering på vad vi gör just nu.

Här har vi precis ätit en god frukost som bestod av ägg, avokado, färsk frukt och till det en himmelsk smoothie gjord på cashewnötter, hallon, kokosvatten, mynta, banan och jordgubbar. Nu ligger vi och har det härligt vid poolen. Ja and hör ju, det går ingen nöd på oss, hehe.

Hur mår ni? <3

0

3 Comments

  1. Men aj att se detta en regnig, mörk eftermiddag i Stockholm, haha. Njut åt oss (mig?) med. kraaaam <3

    0
  2. Det og du ser helt fantastisk ut <3 Jeg sitter midt i eksamensperioden…., men koser meg veldig med bloggen din i pausene. Du har en så utrolig behagelig og rolig utstråling. Håper du får noen fine dager !!

    0

Comments are closed for this article!