EN ENKLARE MIDDAG & ÄNDRADE PLANER

DSC_5555DSC_5552

Igår blev det en sen och rejäl lunch och därav fick det bli en enklare middag. Jag var så rackarns saltsugen så det fick bli stekt grönkål i olja, avokado med havssalt, tomater, två stekta ägg + fröknäcke – MUMS!

Igår vart det även bestämt att jag åker till Florida redan på lördag. Nästa vecka ska jag till Miami med Gina Tricot och direkt därifrån till Bahamas. Så jag bestämde mig för att åka lite tidigare för att hänga med lite vänner (några av dem jag reste med senast). Så till helgen åker jag till Naples och blir där i några dagar innan jag åker vidare för jobb i Miami. Här går det minst sagt undan i svängarna, hehe.

Så dagen idag har gått ut på att jag uträttat ärenden inför resorna, fixat fossingarna fina och haft möten. Nu är jag på banan, tror jag.. hehe. Det är så mycket planering när man ska åka iväg och speciellt när man blir borta ett tag. Outfits, produkter, samarbeten och kommunikation med företag, det är en hel del som man måste tänka på 🙂 <3

0

2 Comments

  1. Åh ser så mycket fram emot massa Miamibilder här, världens härligaste plats <3

    0
  2. Åh snälla kan du inte göra en vlogg innan du åker! Om du har tid dvs! <3

    0

Comments are closed for this article!