MY WEEK THRU MY PHONE

Veckan började med att jag vinkade hejdå till Bahamas och ett helt gäng underbara människor efter 10 dagar i en villa och på en Yatch. Här ovan ser ni nästsista kvällen då vi hade Pirates of the Caribbean tema 😀

Jag var tillbaks i Stockholm och det enda jag såg fram emot var att jobba och träna. Här ovan ser ni ett av passen jag kickade igång med vilket är en av mina storfavoriter nämligen MMA Circuit. Det är 45 minuters cirkelträning med fokus på styrka och pulshöjande övningar där emellan. Bästa passet.

Jag käkade frukost på Pom & Flora med en älskad och saknad vän – Alina!

Jag testade på deras nya saffransgröt som var HIMMELSK. Till det fick det bli grönt te och kokosvatten.

collage

Mer morgonträning.

Här ovan ser ni efter ett Grit strength pass och även ett annat styrkepass jag körde med marklyft. Det är verkligen världens bästa övning om ni frågar mig. Man jobbar verkligen med alla muskler i hela kroppen på en och samma gång. Träningsvärken efter det passet var inte att leka med, hehe.

Jag hade ett långt face time samtal med en av mina absolut närmsta vänner Cornelia som bor i Schweiz. Gud va jag saknar henne i denna stad. Min kloka, underbara Corre. Tacka gudarna för att Face time finns 😀

collagew

Jag mötte upp Danijela för en mysig lunch på Strandvägen 1. Vi åt en varsin lax omelett och sedan satt vi och pratade om allt mellan himmel och jord i ett par timmar. Danijela är verkligen en så fin människa på alla sätt och vis <3 Tänk att hon väntar en liten knodd också, vilken underbar mamma den lilla sessan kommer att få.

collagse

Jag mötte upp syrran för en liten fredags-Aw. Vi började med ett glas bubbel på Boquerian följt av ett till på lilla baren på Riche.

Efter det beslöt vi oss för att överraska våran kusin Amanda på Isole där hon jobbar. Det är en nyöppnad restaurang på Östermalm. Så det hela slutade med att vi käkade middag där och det var inte sista gången kan jag tala om. Jisses Amalia vilken god mat.

Vi åt råraka, gambas, friterad risotto och tonfisk.

879D0B02-60C0-4D16-BA73-D05FB7973834

Det fick bli en härlig promenad runt djurgården. Man lär ju passa på när solen skiner. Min jacka som så många frågade om är ifrån Superdry. Älskar den, perfekta powerwalk jackan.

collage1

I lördags hade vi myskväll här hemma som ni såg på bloggen tidigare. Vi käkade chark och drack rödvin. Därefter gick vi lite spontant över till Sandras vänner som bor i närheten där vi fortsatte chark & vin-myset. Kvällen slutade sedan på Cliff Barnes där vi dansade loss till gamla klassiker hela kvällen. Jäklar vilken stämning det var där, nu förstår jag varför alla pratat om det stället. Älskar även att dom stänger vid 01 – Alldeles lagom om ni frågar mig 😉

collagez

Det har även blivit en heldel luncher på LETT i vanlig ordning när jag är hemma i Stockholm, hehe.

Måndagen var här och jag började den med träning i form av intervaller + cirkelpass. Ja, ni hörde rätt, jag körde alltså två pass efter varandra. Nu snackar vi kick-start på veckan, hehe. Men eftersom det inte vart någon träning i helgen så hade jag bra med energi över idag. Mixen av kondition och styrka är ju även väldigt bra.

Efter träningen mötte jag upp Herman på Mahalo och vi käkade lunch och han hjälpte mig med lite admin.

Där fick ni ta del av lite från veckan som varit <3 Nu är jag laddad för en hel vecka på hemmaplan innan jag nästa vecka åker iväg igen!

0

3 Comments

  1. Kommer någon vlogg från resan snart??:D

    0
  2. Ã…h vilken härlig vecka!! 🙂

    0
  3. Thanks

    0

Comments are closed for this article!