SHOPPING SÖNDAG

(Inlägget innehåller reklamlänkar)DSC_3158Namnlys1. Här / 2.  Här / 3 . Här / 4. HärDSC_3157Namnlysw 1. Här / 2. Här / 3. Här / 4. Här

– Oj, va mycket fint det finns ute i butik just nu!

Har suttit i två timmar och bara kikat runt efter inspiration och dessa grejer har just nu hamnat på min önskelista. Tänkte därför att jag kunde dela med mig av det till er också. Det blev en liten shopping-söndag här hemma efter en solig och krispig promenad runt Djurgården. Söndagar <3

0

4 Comments

 1. Så snygg du är. Har du länken till din tröja från zara ? Jag kan inte hitta den.

  0
  • Jag hittade den tyvärr inte på siten, men i butik finns den iaf ?

   0
   • tack för ditt svar. Jag beundrar du och din systers relation. Har ni alltid varit så nära? Jag har en syster men tyvärr har inte fungerat så bra mellan oss. Vi pratas vid men inte som två systrar ska vara.

    0

Comments are closed for this article!