EN BRA DAG

DSC_8841Bild från en dag på båten när jag satt och försökte få wi-fi att fungera, hehe.

Igår hade jag en så himla bra dag på så sätt att jag fick så mycket gjort. Tänk att jag för några dagar sedan satt på flygplanet påväg hem från Bahamas, stressad för att jag hade så mycket att ta tag i när jag kom hem. Men när man väl satte mig ner och punktade upp allt så visade det sig att dessa saker jag stressat upp mig för inte alls var så stora och gick till och med snabbt att få avklarade. Jag tror det ibland är lätt att stressa upp sig när det är mycket på en och samma gång, även om vardera sak inte är så stor. Det är väl bara mängden som gör att man blir uppjagad.

Listor är för mig ett riktigt life-hack. Man har allt framför sig, man kan bocka av allt eftersom och man HAR KOLL. Istället för att gå och ha allt i huvudet så skriver man ner allt på ett papper. Där kommer det inte glömmas bort eller försvinna. Det blir som en liten assistent, hehe.

Sakerna som jag trodde skulle ta mig hela veckan att få klart, fixade jag på en dag. Tänk va morgonträning följt av en dag av fokus och tid bara för mig själv och datorn kan göra.

Nu ska jag skryta upp mig ordentligt här, hehe. Inte nog med att jag fick mycket jobb avklarat så hade jag även på planet hunnit suttit och ”stressat upp mig för” att jag varit dålig på att höra av mig till mina nära och kära senaste tiden. Familjen pratar jag med dagligen, men så som vänner och släkt. Ingenting att stressa upp sig för egentligen, men det blir väl lätt så när hjärnan sätter igång och går på högvarv, istället för att ta en sak i taget så börjar man fundera på 1000 saker samtidigt som man borde göra.

Så igår hade jag några timmar på eftermiddagen när jag i lugn och ro ringde vänner jag ej pratat med på ett tag och även släktingar. Vilken lättnad det var efteråt. Jag vill inte vara dålig på att höra av mig, men vissa perioder kan det ju bli så vilket är ok. Men det var lugnande för själen att känna att man fick den mysiga stunden också.

0

2 Comments

  1. Jätte bra att punkta upp saker man skall göra ?

    0
  2. åh känslan efter effektiva dagar där man bockat av grej efter grej på to-do listan, den känslan är ju föööör underbar! <3

    0

Comments are closed for this article!