PIRATES OF THE CARIBBEAN

DSC_9287 DSC_9278 DSC_9323DSC_9302-3DSC_9280 DSC_9275 DSC_9316 DSC_9281

Nästsista kvällen med gänget hade vi Pirates of the caribbean tema – hur kul? 😀 och alla var så himla snygga, haha!

Jag kan inte förstå att dessa 10 dagar redan är över och denna fantastiska resa nu har lidit mot sitt slut. Tiden går minst sagt fort när man har roligt. Men nu såhär snart två veckor utan motion, bara en massa god mat/dryck och ploj och skoj så känner jag att komma hem och slå sig ner i soffan med datorn i knäet med paus för träning och möten är mer än behövligt. Så nu  blir det 14 dagar av mycket jobb och motion har jag bestämt.

Det bär ju trots allt iväg om 14 dagar igen… Till både Miami och Bahamas. Mycket resande nu, jag ska inte klaga på det då det är otroligt roligt, men en sak i taget! <3

0

6 Comments

 1. Molly berätta mer!! ? du känns så hemlighetsfull av dig ? vem/ vilka är du där med? Berätta mer om dessa? Vem äger båten? Eller är det något program ni åker efter? Hur har du kommit i kontakt med dessa personer?

  0
 2. Varför reser du så mycket?? Nyfiken! Så avis också!! ??

  0
 3. Du är en fara för miljön med så mycket flygande hörru! När tänker du haka på trenden med att vara mer klimatsmart? Ej att skippa flygandet helt, absolut inte. Men att varsamt välja sina flygresor, sin klädkonsumtion och förbrukning av engångspartiklar..

  0
 4. Berätta vem killen är??? Ross Andrew eller vad han heter 😉 vi fattar ju att han är mer än din vän haha! Kram

  0
 5. Varför reser du så mycket nu, är du med i något program eller dylikt? Då du är så hemlighetsfull så kanske det är hemligt just nu iofs? Och hur tänker du med klimatfrågan då det är ett hett ämne och du reser vääldigt mycket? Kram! ?

  0
 6. HAHA.. ”bara vänner” ? största skämtet. Kan du inte berätta sanningen som bara lyser genom dina senaste posts. Du gjorde slut med kevin för du träffade en ny dude. Snipp snapp snutt så var sagan slutt

  0

Comments are closed for this article!