FIRST DAY IN BAHAMAS

DSC_8019-2 DSC_7909 DSC_7903 DSC_7930 DSC_7978 DSC_7906 DSC_7924 DSC_7983 DSC_7916 DSC_8022 DSC_7991 DSC_8009-2DSC_8027DSC_8000

Första dagen på Bahamas och jag älskar det, titta bara på vattnet <3

Vi bestämde oss dock för att byta från att bo på hotell till att flytta in i en villa istället, för att få lite ”lugn och ro”. Det är väldigt mycket folk här och eftersom vi är en grupp på 12 personer så känns en villa mer passande även om hotellet är superfint – Så imorgon byter vi!

0

10 Comments

 1. Hej Molly! Vad heter din klocka nu har? Modell och storlek? Så fin ?

  0
 2. Hej Molly! Jag blir alltid så inspirerad av dig! Men jag vill också säga att det är så fint att du alltid är dig själv. Och att du verkligen är en förebild som inte ger mig ångest. Många andra som man följer på instagram tex kan nämligen ge mig det. Jag önskar dig allt fint och all lycka med allt du tar dig för! Du verkar vara en så himla fin tjej!❤️

  0
 3. Ahmen herreguuuuuuud vad härligt det ser ut!!!!

  0
 4. Åh Bahamas <3 Var där för något år sedan och vattnet har ju en helt galet fin färg <3

  0
 5. Haha shieeet vad du glider på bananskal nu med din s.k vän ? dör. Största skämtet. Bara väntar på inlägget där det kommer stå att du och din mångmiljonärsvän är din boyfriend, ni träffades på ibiza, du fick känslor, du gjorde slut med din kille, och sen vipps blev det fler resor till ibiza och andra länder, i privetjet (?) och lyxvillor (en teori, dock väldigt trovärdig teori!) Alltså VEM är så snäll att man tar med sin tjejkompis på din privetjet om man inte har nått annat i görningen eller en eller flera högre tankar om den personen. Vips bara. Här följ med på min privetjet och bo i mina lyxvillor, vi träffades nyss men kom förfan, följ med ? Man har ju inte sett honom tidigare. Lite kul. Var ärlig bara ? vi fattar att ni är ihop. Punkt ? åh det här är inget folk behöver böla om, kul för molly liksom, säger inte nått annat. Men komigen… ”vänner”. Tror inte det va ???

  0
  • Va är nu ditt problem? Även om han skulle vara hennes pojkvän så är det väl upp till henne om hon vill tala om det… Och just a heads up, man blir inte ett par genast man blivit intresserad av varandra. På vilket sätt är det relevant om dom är vänner eller ett par?

   0
 6. Alternativt att det är nån av de andra i kanada crewt av killarna du träffar. Men tror mest på Ross! Omg ross!!! Hahhaaha Friends! Youre dating a Ross ???

  0
 7. Hoppas du får en underbar semester och önskar dig all lycka med Jarret!! ?

  0

Comments are closed for this article!