STANNA UPP TIDEN

(Inlägget innehåller reklamlänkar)DSC_5137DSC_5123-2DSC_5105DSC_5108-2DSC_5140DSC_5130Cardigan – Här / Baddräkt – gammal från Zara (liknande här)

Lyxigt nog så startar vi varje morgon precis såhär som på bilderna ovan. Och vet ni vad, nu har till och med kocken lärt sig min beställning utantill och hur jag vill ha äggen. Det står till och med en dubbel-espresso och väntar på köks-ön när jag kommer upp-tassande på morgonkvisten. Lyxigare än så blir det nog faktiskt inte, hehe <3

Min favoritstund på hela dagen är helt klart denna stund. Det är någonting med att vakna upp tidigt och se det varma morgonljuset sippra in mellan gardinerna, knyta på sig morgonrocken, avnjuta det godaste målet, njuta av en kopp kaffe och att känna lugnet. Känslan av att man är uppe före staden vaknat är för mig så himla lugnande. Sen är jag även som allra mest effektiv på morgonen och förmiddagen. Även kreativiteten är som allra bäst just då.

Har ni någon favoritstund på dygnet? 

0

6 Comments

 1. Tycker det är tråkigt att du får det att framstå som att ett enda ägg och en halv avokado samt några tomatskivor är en vettig frukost. ?? ni influencers påverkar unga tjejer mer än vad ni tror, med dessa bilder på ett negativt sätt.

  0
  • Och vem har sagt att detta är det ”enda” vi har ätit till frukost? ? jag tycker att allt handlar om sunt förnuft. Jag lägger inte upp allt jag äter. Men jag hoppas och tror att alla äter så mycket det behöver och att var och en känner sig mätt därefter. Men för att göra dig lugn i detta kan jag tala om att vi åt crepes med frukt efteråt! Men jag har aldrig riktigt förstått varför det ska vara viktigt att dokumentera exakt allt man stoppar i sig, det har aldrig varit i mitt intresse ☺️

   0
   • I och med att det var detta som dokumenterades så tar man såklart förgivet att det var din frukost för dagen. Om ni nu även åt crepes med frukt till frukost – varför dokumenterades inte det istället? Är det för onyttigt? Jag minns en vlogg på din youtubekanal där du filmade att två stekta ägg och lite vattenmelon var din frukost efter ett tungt och intenstivt intervallpass. Jag följer dig och har gjort det länge och tycker att du är fantastisk och att du har en bra blogg. Självklart kan du inte ta ansvar för andra – men du är en influencer som lägger ut bilder på det du äter, det kan påverka dina följare negativt, ibland vinklas det på fel sätt och man får en skev bild på vad som är normalt och inte.

    0
 2. Skulle vara intressant och höra din syn på mycket av detta lyxiga ni influenser får vara med om, liksom hur det känns att det är en del av ditt liv och hur du tänker till skillnad från din vardag hemma, om du förstår vad jag menar 🙂 kram

  0
 3. Jag såg ovanstående kommentarer från Michaela och jag brukar inte kommentera men kände att jag måste det. Jag tycker Michaela är helt fel ute, om man läser Mollys blogg så vet man att om det är någon som har ett sunt förhållningssätt till mat och hälsa så är det väl Molly? Att man ska njuta av god mat? Hon om någon visar väl att pizza och pasta inte är farligt att äta? Och förespråkar både att äta svensk husmanskost och vegetariska hälsobowls.. Om det är någon som verkar ha ett sunt förhållningssätt till mat så tycker jag det är just Molly

  0
  • Tack för din kommentar Ida. Va skönt att du har förstått och att du ser mig precis så som du gör, för exakt så är det ❤️

   0

Comments are closed for this article!