HELLO FLORIDA

(Inlägget innehåller reklamlänkar)DSC_4938-3DSC_4929-2 DSC_4933Mysdress – Här / Skor – Här

Bilder från igår när vi var påväg till Florida, Naples.

Nu har vi landat, vi kom fram vid 02 inatt lokal tid. Så idag har vi mestadels tagit det lugnt. Vi tog en joggingtur längs stranden imorse efter frukost och därefter lunch efter halva vägen. Vädret och temperaturen här är verkligen helt perfekt just nu. Varken för varmt eller för kallt, alldeles perfekt. Hela eftermiddagen har vi spenderat vid poolen i villan där vi lyssnat på musik och käkat gott. Jag har det alldeles för bra just nu. Imorgon åker vi vidare till Mexico för att kolla på Formula 1 i ett par dagar. Ska bli så kul, jag har aldrig varit på det så det kommer bli en riktig upplevelse.

0

2 Comments

  1. Vilken upplevelse ?

    0
  2. Länken till mysdressen fungerar inte 🙁

    0

Comments are closed for this article!