SAY HELLO TO THE NEW BRAND AMBASSADOR

(Inlägget är i samarbete med MorroccanOil)Dsc 4147 4Dsc 4223 3Dsc 4214 3Dsc 4074Dsc 4166 4Dsc 4280 3Dsc 4297 5Dsc 4162 2

Som jag nämnde för er på instagram så är jag så stolt och glad att få meddela att jag blivit den svenska ambassadören för MorroccanOil’s color collective, hur häftigt är inte det?

Jag fick höra om deras nylanserade produkter Color Complete som är framtagna för ett färgbehandlat hår som ska behålla strukturen och kvalitén. Jag brukar ju endast göra några enstaka slingor i min kalufs, men jag utsätter det även för väldigt mycket sol med tanke på att jag reser en heldel. Det i sin tur kan slita väldigt mycket på håret om det redan är färgbehandlat/blekt.

Denna produkt funkar även bra på personer som mig som inte går till frisören allt för ofta för en touch-up då den hjälper till att behålla färgen.

Briana Cisneros som är en färgexpert inom detta område och som brukar fixa håret på blandannat Victoria secret modeller och diverse andra häftiga personer (hehe) fick jag äran att ha som frisör just denna dag. Jag var med andra ord i trygga händer 😀

Nu ska det bli spännande att få testa använda schampot, balsamet och protest sprayen själv hemma för att se resultatet. Jag fick även tips om att använda deras olja för att ge ännu mer återfuktning till mitt redan torra barr.

På bilderna här ovan ser ni när jag i veckan fick några highlights i håret av Briana och även denna Chromatech behandling. Kände ärligt talat redan resultat på återfuktning efter bara en gång. Snabba resultat är ju aldrig jobbigt för en person som är lite otålig, hehe.

Vad tycker ni, visst blev jag fin i håret?  kände mig som en riktig prinsessa med det där stora silkeslena lockarna :,)

0

7 Comments

  1. SÃ¥ snyggt!

    0
  2. Vart är blusen ifrån? Så fin!!

    0
  3. Vart är den röda blusen ifrån om du har på vissa av bilderna? ?

    0

Comments are closed for this article!