”NU ÄR DET JUL IGEN”

(Inlägget är i samarbete med Hallwylska)

Okej.. Jag vet att det här med att säga att åren går snabbt är ett ”lite tantigt”- uttryck men ju äldre man blir desto fortare känns det som att åren går – Inte sant? haha.

Med det sagt så ville jag bara informera er alla om att det snart är Jul igen. Som ni alla säkert redan vet så är jag lite av en person som gillar att planera saker och framförallt att ha saker att se fram emot. Så jag har faktiskt precis bokat årets julbord för mig och några nära och kära. Julen är ju faktiskt bara en gång om året och man vill inte stå där utan julbord i December, så det gäller att vara ute i god tid om man ska ha det bästa 😉 haha.

Jag bokade bord på Hallwylska som är en favorit. Dom har inte bara jättegod mat utan man sitter även i en så himla mysig miljö vilket jag tycker gör väldigt mycket. Stämningen är viktig. Nu har jag något mysigt att se fram emot i December.

Ni gillar ju när jag kommer med små tips på saker ibland, så detta var en liten reminder/rekomendation från mig, om ni skulle känna för att göra detsamma menar jag <3

0

3 Comments

  1. Bra att du påminde mig! Så mysigt ned julbord.

    0
  2. Vart är dina örhängen ifrån?, superfina!

    0
  3. Var är dina örhängen ifrån? Superfina!

    0

Comments are closed for this article!