ETT VARMT VÄLKOMNANDE

Som jag nämnde som hastigast igår var att när vi kom fram vid 20-tiden så hade mamma bakat nybakta te-kakor och kokat Te. Så förbaskat gott. Så vi sjönk ner i soffan, hela familjen med allt detta framdukat på bordet framför oss. Detta är vad jag kallar mys-kväll. Och min kärlek till bröd ska vi inte ens tala om. Jag skulle kunna äta det till frukost, lunch OCH middag varje dag i veckan tror jag bestämt.

0

6 Comments

 1. Dina bilder från Dalarna är alltid lika mysiga❤️??

  0
 2. Lite random fråga men har precis ”upptäckt” din blogg och sociala kanaler. Kollade en gammal vlog från julafton 2017 och blev nyfiken, är din morfar finlandssvensk? Han låter precis som om han skulle vara från västra/östra Nyland (Södra Finland)!

  0
 3. Vilka myskänslor man får!! Hoppas du får en jättebra kväll fina Molly! <3

  0
 4. Åh blir alldeles varm i hjärtat av dina bilder från när du är i Dalarna. Man känner känslan genom fotona ?

  0

Comments are closed for this article!