TODAYS PLANS..

(Inlägget innehåller reklamlänkar)   Skor – Här / Skinnbyxor – Här / Tröja – Här

En outfit som jag bar i helgen <3

Älskar mixen av alla dessa material och styles som kommer med hösten – Ull, skinn, nitar, pärlor och fluff!

Idag kommer jag sitta hemma och jobba hela dagen. Har massvis av saker att checka av från listan, sådant som jag skjutit upp på men som måste göras. Tråkiga saker med andra ord, hehe. Imorgon har jag flera möten så det passar utmärkt med en dag hemma idag. Jag har så mycket skojiga saker att se fram emot nu, mycket spännande projekt på gång. Igår vart det med 99% säkerhet bestämt att jag nästa vecka kommer åka till Amalfikusten för en hemlig plåtning – Och gud va jag längtar om det så blir helt bestämt! Det har verkligen alltid varit ett drömresemål för mig.

Har någon av er kanske varit där? Ge mig hemskt gärna tips på restauranger eller vackra ställen att besöka. Vi kommer befinna oss i Positano 😀

0

5 Comments

 1. Kan du inte göra en v-logg imorgon när vi får följa med dig på möten? Kram Molly du äger

  0
  • Jag hade sÃ¥ gärna velat göra det, men ett av mötena är ”hemligt” och därför känns det lite trÃ¥kigt? <3 Däremot kommer jag göra ne vlogg till helgen ;-)

   0
 2. Vackra du! Älskar outfiten, enkelt men så snyggt!

  0
 3. Hej Molly ! Har en liten fundering ☺️ Med tanke på att du har fullt upp med ditt jobb , har du planer på att anställa någon som hjäper dig (assistent , men har säkert ett annat ord )

  Kram ! ?

  0
 4. Men hur fin?! Och vad härligt med en resa. Jag kom nyligen hem från Italien (bland annat Portofino) och älskade allt!!! Vill så gärna till Positano en dag också <3

  http://adelinaadelina.se

  0

Comments are closed for this article!