RELAXING WEEKEND

(Inlägget innehåller reklamlänkar) Skor – Här / Tröja – Här

”Att turista i sin egen hemstad”

– Okej, ”turista” var väl kanske att ta i, hehe. Men att ta in på hotell över helgen hör väl kanske inte till vanligheten. Väldigt bra sätt att varva ner på och samtidigt faktiskt njuta av sin fina hemstad. Så i helgen bor jag på Hotell Diplomat vilket faktiskt är mitt favorithotell här i Stockholm <3 De har inte bara fina rum och utsikt över vattnet, det har även väldigt god mat. Allt är liksom samlat under ett och samma tak. Med det sagt så förstår ni kanske att det lätt blir att man endast hänger runt på hotellet, haha.

0

1 Comment

  1. Hej Molly! Tröjan finns inte på länken. Hittar den heller inte när jag kollar på Chiquelle? Vore tacksam om du kunde fixa det när du får tid. Vill så gärna beställa den XX

    0

Comments are closed for this article!