09:35 TODAYS OUTFIT

(Inlägget innehåller reklamlänkar) Tröja – Här / Jeans – Här / Stövletter – Här / Väska – Céline

Så här ser jag ut idag..

God morgon mina hjärtan – Hur mår ni?

Jag har en sådan ”måndags-känlsa” i kroppen idag. Kanske är det för att min gårdag blev en rese-dag och inte riktigt som mina måndagar brukar starta. Rese-dagar blir lätt lite ostrukturerade när det kommer till allt ifrån sömn till mat och allt där emellan, hehe. Så igår när jag kom hem och hade packat upp väskorna gick jag direkt till kylskåpet och såg till min förtjusning att det fanns rester kvar av äppelpajen Sandra bakat i helgen. Ni kan ju gissa en gång om den tog slut i ett naffs. Sen vart det även en tur till Ica för lite lösgodis på det också, haha. När det väl har börjat, ni vet. Men lite måndagslyx har väl ingen dött av 😀

Min tisdagsmorgon började däremot lite hurtigare. Jag och Sandra ställde nämligen klockan på 05:45 för att möta upp Alina på gymmet och springa intervaller innan jobbet. Jag behöver ju egentligen inte gå upp så tidigt, men jag tycker det är så himla skönt att få träningen avklarad på morgonen så att man har den färdig och att man därefter kan sätta sig och börja jobba vid 08. Mina effektivaste timmar är helt klart morgon och förmiddag så det gör mig ingenting att jag tar sällskap med dem. Man kan ju behöva lite extra draghjälp sådär dags på morgonkvisten, hehe.

0

4 Comments

 1. skulle du inte kunna visa på ett ungefär hur du redigerar dina bilder? eller har du kanske gjort de tidigare i ett inlägg så får du gärna länka de:)
  dem är iallafall så snygga!

  0
 2. Men VILKEN gosig outfit ?

  0
 3. Alltså den tröjan är sååå fin och väskan <3

  0
 4. SÃ¥ himla fin Molly! Underbara bilder som alltid <3

  0

Comments are closed for this article!