I’M COMING HOME

Byxor – Zara / Sneakers – Nike

Jag sitter just nu på flygplatsen och är påväg hem till Sverige igen efter 4 dagar i España. Tanken var att vi skulle åka vidare till Monaco, men det blev lite ändringar i schemat så jag åker hem till Sverige redan idag vilket ändå känns bra. Jag har ju som sagt var varit iväg en heldel på senaste, hehe. Behöver komma hem och ”landa” lite nu och komma ikapp med allt. Även om det är jobb-relaterat även detta så känns det som att mycket annat kommer i kläm just nu.

Utan att säga för mycket så måste jag ändå säga att jag har varit med om väldigt mycket roliga saker den senaste tiden. Som inte har framkommit på mina sociala medier. Önskar verkligen jag kunde dela med mig av allt till er. Men en dag, lovar jag 🙂 <3

0

1 Comment

  1. Vad är dina bästa intervallträningar, distanser? 🙂

    0

Comments are closed for this article!