EN LITEN DEL AV VECKAN FRÃ…N MOBILEN

Jag och min älskade vän, Moa.

Veckan började med att gå på event för Nars. Jag har ju fått den stora äran att bli ”Ansikte utåt” för deras nya Climax Mascara i Scandinavien vilket känns så himla häftigt. Det betyder alltså att jag är den den enda profilen som visar upp den produkten! Känns coolt eftersom att det är ett så stort brand.

Det hanns ju givetvis med en lunch på Lett med Moa. Det är inget besök som glöms bort i veckodagarna kan jag tala om, haha.

 

Jag hörde i sista sekund av mig till Styleport för att kolla om dom inte råkade ha en tid över för Tvätt+fön samma dag. Och fick det trevligaste bemötandet tillbaks – Detta är service 🙂

En kväll lagade jag tabouleh, falafel och baba ganoush till middag åt mig och syrran. En favorit, som ni kanske förstått, hehe.

Jag hade ett spännande möte som ni kommer få höra mer om vad det gäller kring i höst 😉

Någon som vågar sig på en gissning?

Det blev torsdag och det var dags för mig att sätta mig på planet mot Spanien igen. Här i taxin påväg till Arlanda.

Jag har sagt det förut, men är det inte fantastiskt att vi har så vackra länder så nära som bara några timmar ifrån Sverige. Europa är verkligen vackert. En av många drömmar jag har är att köpa lägenhet eller allra helst hus utomlands i framtiden. Och då gärna i Spanien.

En dag i helgen. Bar outfit från Born In Stockholm, både bikini och cardigan.

Det va en liten del av veckan, mina vänner. Denna vecka blir det mer daglig uppdatering med höstiga outfits och bilder härifrån från stockholm <3

0

1 Comment

  1. Åh kan du inte dela mer recept, tex på det där du hade lagat, älskar vegetariskt dessutom <3

    0

Comments are closed for this article!