EN COCTAIL OCH EN NATT SENARE PÃ… BANK HOTEL

Outfit – Klädd i min kommande kollektion för Bubbleroom

Igår efter att jag och Hanna hade spelat in ett samarbete tillsammans så satte jag mig direkt i taxin till kvällens event som ägde rum på nyöppnade Bank Hotel här i Stockholm. Micael Bindefeldt hade bjudit in till en fin Coctail och även en övernattning på hotellet. Som alltid lika fint uppstyrt och i en vacker miljö.

Efter minglet kom Sandra över och övernattade med mig. Där hann även vi få lite kvalitétstid att ta igen. Och inte för att vara den, MEN, rummet vi sov i hade 0 sovtimmar, dvs att vi var dom förstå som fick inviga det. Inte dåligt va 😀 hehe.

Hotellet var i övrigt väldigt vackert och frukosten himmelsk. Jag gillar konceptet att det är ett Boutique Hotel på ca 100 rum. Det gör det hela så mycket mysigare och personligare.

Tack för denna vistelse, vi ses garanterat snart igen Bank! <3

1+

1 Comment

  1. Så fina bilder! Tänkte bara kolla med dig, har du och Kevin gjort slut? En reflekterande tanke jag fick bara då det inte nämnts så mycket om honom i bloggen på senaste.. Kram fina du!

    0

Comments are closed for this article!