ETT SPONTANT BESLUT

Klänning – Köpt här på Ibiza

Inatt var tanken att vi skulle suttit på planet påväg hem till Sverige igen, men igår kväll gjorde vi ett spontant beslut och det var att stanna. För min del var det lite i tankebanorna hela tiden då jag under resandets gång fick in en jobbresa med ett stort sminkmärke som skulle gå till just Ibiza nu på fredag. Det hela skulle alltså betyda att jag skulle flyga hem för 1,5 dygn vilket bara hade tagit på krafterna. Så igår var vi spontana och bokade om. Olivia var dock tvungen att lämna imorse, men de andra stannar till onsdag och fredag. Känns så sjukt att jag snart varit bortrest i mer än 3 veckor.

0

9 Comments

 1. Ljuset i dessa bilderna är helt galet magiska 😀

  0
 2. Åh gud vad härligt, jag skulle också vilja vara bortrest just nu.. Men vi har en resa som väntar på oss i november, det ska bli så härligt! 🙂

  0
 3. Så fina bilder och superfin klänning!!

  0
 4. Så himla fin!!

  0
 5. Låter härligt :). Kul att få stanna kvar längre, sen att slippa resa är ju ett stort plus :).

  0
 6. Jag är mest nyfiken på hur din kille ser på det att du bor i ett hus fullt med främmande män, anledningen till att jag säger främmande är för att personer man lärt känna samma vecka inte riktigt kan kallas vänner. förstår nog att du säger att du har pojkvän osv. Men rika killar som är vana att kunna få som de vill bryr sig ibland inte, kan verkan helylle först och sedan förvänta sig något ändå för att man ”får allting”. Jag har själv varit med om det i NYC – fick rymma från ett Penthouse för ena killen vart aggressiv för att min vän inte ville ligga.

  0
 7. Saknar dina dagliga inlägg ?

  0
 8. Så fin!
  Vill så gärna veta vad du har på läpparna! Sett samma ”färg” på fler av dina bilder, kan du länka den produkten?
  kramis

  0

Comments are closed for this article!