CALA LLOMBARDS

Bikini – Borninstockholm

På middagen häromdagen bestämde vi oss som spontanast för att hyra en bil till dagen därpå för att köra en liten roadtrip till utkanten av Mallorca.

Jag vet sedan innan att det finns otrolig mycket fina stränder om man åker en bit utanför Palma, så det kändes lite som ett måste 😀 Jag frågade ju även er om rekommendationer på Instagram och resultatet blev att vi fick så många bra tips att vi knappt visste vilken strand vi tillslut skulle välja. Men det fick bli Cala Llambards. Det tog ca 1 timme att åka dit vilket kändes lagom och det var värt åkturen kan jag tala om. Vattnet var alldeles turkost och det kändes som vi hamnade i Karibien. Så otroligt vackert. Det som var roligt där var också att det fanns klippor som man kunde hoppa ifrån.   Så detta får bli en varm rekommandation vidare till er <3

0

4 Comments

  1. Vilka fina bilder 😀 MÃ¥ste säga att jag gillar bilderna pÃ¥ dig och Moa (tror hon heter sÃ¥) sjukt mycket 😀

    0
  2. Såååå snygg bikini! Vad har du för storlek?

    0
  3. Jag förstår om du inte vill svara på denna frågan, då den är väldigt privat. Under sommartiden har vi ju alla varit mycket i bikini och alla tänker det säkert men inget säger ( jag tänker det i alla fall, haha ) ”nu börjar den jobbiga tiden med rakningen, bikinilinjen” osv. Jag tänkte fråga dig, hur du gör för att kunna vistas i bikini året runt. För många tror jag ibland har känt av att jag/vi får ju röda prickar ibland i bikinilinjen, som kanske inte är så fint.

    Respekterar om du inte vill svara på frågan.

    Ha en fortsatt härlig semester! Och njut till fullo. Gillar din blogg, du inspirerar en verkligen och har en härlig energi.

    Kram

    0

Comments are closed for this article!