DINNER AT CAP ROCAT

(Inlägget innehåller reklamlänkar)   Klänning – Här / Väska – Chanel / Heels – Zara

Igår hade vi bokat bord för middag på Cap Rocat som är en gammal militäranläggning som nu är omgjort till ett superfint hotell. Jag tycker det är så himla häftigt när det faktiskt finns en historia bakom och hur man som gäst kan se hur allting hänger ihop och sett ut sen förr.

Vi anlände vid kl 21 och tog en varsin drink innan golfbilen skjutsade oss vidare ner mot havet där vår middag ägde rum. Det blev en så romantisk och mysig kväll, hit skulle jag rekommendera alla att åka, inte bara för god mat utan även för den otroligt vackra miljön, servicen och upplevelsen i sig <3

0

1 Comment

  1. Tycker det låter supermysigt, och som du säger väldigt spännande med en historia bakom! Kram

    0

Comments are closed for this article!