FIRST DAY IN PALMA DE MALLORCA

(Inlägget innehåller reklamlänkar) Bilder från  dagen på Cala Major beach / Skjorta – Här

Då var första av 14 dagar i Palma ”avklarade” och jobbigt har det inte varit 😉

Man vet verkligen att det är semester när jag och Kevin igår kväll säger lite kaxigt med en varsin välkomst coctail i handen vid 10 snåret på kvällen  ”Vi ställer klockan på 06:30 och går upp och gymmar innan frukost dåååå”   – Jo, tjena! Vi sov som två grisar fram till klockan 09 och flög upp ur sängen när vi insåg att frukosten stänger om 1 timme, haha. Men vad gör det att planerarna inte riktigt blir som man tänkt sig när man faktiskt är på semester? Ingenting, om ni frågar mig! Det är väl just det semester är till för? att man skall ta var dag som den kommer och göra precis som man känner för!

Semestern börjar NU. ?

0

4 Comments

  1. Vilken kamera använder du?? riktigt snygga foton, behöver inspiration, ska nämligen köpa en ny, puss!!

    0
  2. Hur redigerar du dessa bilder? Använder du ett speciellt filter? Jättefina bilder! 🙂

    0

Comments are closed for this article!