MIN TISDAG

(Inlägget innehåller reklamlänkar)Kjol & Blus – Här / Smycken – Här / Tofflor – Här

En härlig sommar-lunch outfit <3

Hej mina fina

Idag är det tisdag och jag kom precis hem efter att ha haft möten. Typiskt att man skall boka in dem på den varmaste dagen på länge, hehe. Imorse fick jag även till ett svettigt träningspass vilket kändes så himla skönt efter en weekend och ett roadtripande fyllt av godsaker, hehe.

Nu har jag bara denna vecka hemma, sen på söndag åker jag och Kevin iväg på semester till Palma i två veckor. Och därefter direkt till Ibiza med tjejerna. Tänka sig vad mycket skoj jag har framför mig nu. Och ännu bättre: tänk va mycket kul ni kommer få se här på bloggen och i mina övriga sociala medier.

På tal om bloggen.

Jag fick en kommentar imorse från en tjej som undrade över varför jag inte bloggat lika mycket på senaste tiden. Jag tänkte att jag besvarar den här.  Till att börja med så blev jag ändå lite varm inombords när jag såg frågan, då jag trodde ni hade fullt upp av att njuta av solen och inte drabbades så värst av att det inte blivit flera inlägg om dagen här.  Men då vet jag att några av er kanske saknar mig lite iallafall ☺

Jag vet att det kan bli lite ”hoppigt” med bloggandet på sommaren, och framförallt månaden som varit. Det för att jag varit iväg på mycket jobbresor under Juni-månad och inte hunnit prioriterat bloggen till 100%. Så blir det nästintill varje år. Jag har haft väldigt mycket att bocka av de senaste veckorna innan alla kontor går på semester. Saker så som att spika projekt inför hösten, planera större samarbeten, springa på möten och göra plåtningar. Men bara för att det blivit lite varannan dag här på bloggen nu så betyder det givetvis inte att det kommer vara så framöver. Det är bara en period som den tyvärr har kommit lite i kläm. Jag ber självklart om ursäkt för det. Blir dock glad att ni alltid vill ha mycket och mer <3

Med det sagt så kommer uppdateringen bli som vanligt nu framöver, när allt annat läggs på pause över sommaren. Våren är alltid som stressigast.

Jag kommer ha så mycket härligt och dela med mig av till er nu när jag åker iväg utomlands i hela tre veckor från och med söndag. Även om jag vet att det är lika mysigt med updates hemifrån.

Hoppas ni har fått varit ute och njutit av solen idag! All kärlek till er och tack för att ni så fint bryr er och frågar <3

1+

9 Comments

 1. Fina du!
  Lyckas inte hittar kjolen o tröjan pÃ¥ hemsidan 🙁
  Hade varit så kul och riktiga drömmen om du gjort en ny kollektion igen! Gärna med kläder som denna outiften eller den gröna blazern!

  0
 2. Ska bli kul att du kommer gå tillbaka till samma uppdragering schema! Har saknat dina inlägg så ????

  0
 3. Molly, oroa dig inte för att du inte uppdaterat din blogg. De vikigaste är att du försöker njuta av ditt liv istället, att du är här och nu och lever allt för mycket i ditt sociala medier-liv. Det viktigaste är att du hinner uppskatta livet, och inte uppskatta det genom bilderna du behöver ta 300 gånger för att du vill prestera & visa oss det bästa. du behöver absolut inte ursäkta dig för att inte uppdatera oss som vanligt! Utan det glädjer mig att höra att du faktiskt ”lever istället” du har ett liv som inte präglas av att du hela tiden känner att du måste ta den perfekta bilden, känna dåligt samvete för du inte hunnit uppdatera, du måste hinna njuta av livet och vara tacksam över allt annat som är levande som du hinner känna/ta på istället för att sen återuppleva situationen genom en bild, du är ärlig, äkta och genuin. Du får aldrig bränna ut dig pga bloggen.

  Ta hand om dig, lev här och nu.

  0
 4. Älskar att läsa din blogg och kolla på dina bilder du ger sån inspiration och du är så himla fin❤️

  0
 5. Tycker du är en av de få som uppdaterar konstant! Vissa dagar hinner du kanske inte vilket man förstår och det ska du inte få dåligt samvete för. Tycker du är en av de få som verkligen tar ditt jobb på allvar med tanke på hur mycket du uppdaterar. Tycker det är bra att du förklarar men känn ingen press Molly :*

  0
 6. Du är BÄST molly, alltid sÃ¥ genuin och härlig! Hopps su njuter av din semester med pojkvännen – det är ni värda!! ❤️❤️

  Kan du visa hur du redigerar dina bilder innan eller efter du kommit hem? Iallafall grunderna i lightroom så man på egen hand kan göra sitt egna filter!

  Kram 🙂
  /Sofi

  0
 7. Ja håller med ovanstående ?

  Kan dj visa hur man gör ett eget filter i lightroom och hur du på ett ungefär går till väga?

  Kram /Anna

  0
 8. Tycker verkligen att din personlighet kommer fram så himla fint i dina vloggar. Du verkar vara jättego!! Och hur söta är inte du och din syster?!

  0
 9. Du är bäst!! Ska du vlogga något under Palma och Ibiza? Älskar alla dina kanaler ?

  0

Comments are closed for this article!