VECKAN FRÃ…N MOBILEN

(Inlägget innehåller reklamlänkar)Tröja – Liknande här (slutsåld)

Jag mötte upp Alina, Hanna och Nadia på Supper gården för att kolla på Sverige matchen som dom dessutom VANN. Bra stämning och superkul till och med för en människa som inte är särskilt sport-intresserad 😉

Jag kom ut på en morgonlöprunda på 6 km.

Torsdagen kom och jag och tjejerna satte oss i bilen och började roadtripen mot Båstad och SummerOn Festivalen.

Body – Här / Shorts – Här / Tofflor – Här

Det blev EN DEL stopp på vägen, så det hela tog oss 9 timmar, haha!! Här för en lunch i Jönköping.

Väl framme så lagade vi pasta hemma i lägenheten och bara myste hela kvällen. Jag fick även finbesök av min favorit skåning och nära vän – Evelina <3

Morgonen därpå passade jag på att utnyttja hotellets gym innan festligheterna skulle dra igång. Jag körde intervaller och några magövningar. Perfekt upplägg när man är på resande fot och gymmet man är på inte har så mycket maskiner/redskap.

Efter salt och svett, kommer sött och gött. Hotell frukost och våfflor <3

Sen var det dags för första kvällen av Summer On festivalen som vi faktiskt åkte till Båstad för att gå på.

Och här har vi min outfit för kvällen.

Skorna kommer härifrån, blazer dressen härifrån och solglasögonen härifrån.

Det var klarblå himmel, strålande sol, vi hade havet bakom oss och musiken var på topp. Fredagen var så kul!!

Sen vart det ett litet avbrott i ”festivalandet” för en lugnare middag på Papas.

Morgondopp i havet <3

Det är verkligen så mysigt och vackert neråt i Sverige. Man får nästan känslan av att man är utomlands. Sen älskar jag det här med att folk går ner till havet för ett dopp i morgonrockar på mornarna 😀

I lördags väntades en lunch med Mercedes Benz, så vid kl 12 vart vi upphämtade i ena riktiga ”vrålåk” och åkte iväg till Torekov där lunchen ägde rum.

Jag har alltid tyckt det varit kul med bilar. Det måste ju vara för att det ligger i släkten då farfar är bilmekaniker, haha.

Klänningen jag bar i lördags som så många frågat om fyndade jag på Zara-rean. Jag har dock klippt av den, då den gick ner till fötterna från början.

Och det blev ännu en vacker kväll med en himmel orange som en apelsin!!

Ibland skulle man kunna tro att jag köper godis till ett barn, haha. Men det är ju faktiskt till mig själv.

Söndagen kom och vi satte oss i bilen och rullade hemåt redan vid klockan 10:30. På hemvägen gjorde vi inga stopp mer än kaffe + bulle på 7eleven, så denna gång gick det lite fortare hem. Så himla skönt att komma hem i tid en söndag tycker jag.

Väl hemma, gick jag ner till Ica handlade lite smått och gott för en myskväll hemma med Kevin. Gissa vad vi åt? Om inte falukorv och makaroner 😉 Ibland kan jag bli så otroligt sugen på sån mat och igår var det en sån dag!

Helgen och veckan har varit toppen, men i ärlighetens namn känns det väldigt skönt att dessa festivaler är klara för iår, hehe. Nu blir det nervarvning och mys resten av sommaren <3 Det gillar jag!

0

9 Comments

 1. Elsker disse innleggene <3

  0
 2. Faktiskt bara turister som går med morgonrocken ?

  0
 3. Såååå fine bilder!! Elsker når du legger ut litt lysere bilder slik som det her

  0
 4. Vilken storlek har du i blazer dressen? Den är verkligen super snygg!

  0
 5. Vilken storlek har du i blazer dressen? Super snygg!!

  0
 6. I blazer dressen vilken storlek har du?

  0
 7. size in the blazer dress?

  0
 8. Hej Molly! Kollar slaviskt din blogg varje dag men tycker din uppdatering senaste tiden har minskat väldigt mycket. Är detta något du själv är medveten om eller har livet bara kommit emellan? Tack för en bra blogg<3

  0

Comments are closed for this article!