VI ÄR FRAMME

– Lägesrapport kommer här!!

Imorse vid 09 packade vi bilen full med väskor, likt en småbarnsfamilj som skulle vara borta i 14 dagar på semester (tjejer alltså, hehe). Därefter började vår roadtrip mot Båstad. Efter 5 stopp, några kisspauser, fika-stopp och besök på vägen så var vi framme. Det tog oss 9 timmar, så det var tur vi startade tidigt 😉

Jag älskar att åka bil utan stress. Lyssna på hög musik, stanna för en fika när man känner för det, ta en glass i solen, roliga samtalsämnen, åka förbi någon bekant på vägen och bara njuta av nya vyer. Självaste bilfärden kan verkligen vara en så stor del av en resa.

Nu är vi framme och har packat in och gjort oss hemma i lägenheten där vi skall bo i hela helgen. Vi har även hunnit lagat pasta-middag, käkat godis och myst i soffan. Bra start på en fartfylld och rolig helg! Nu blir det godnatt, en lång dag väntas imorgon <3

0

4 Comments

  1. ønsker dere en fin helg!! enjoy!! lurer på hvor den grå genseren din er fra?? som du har på bildet sammens med Hanna , på hennes blogg altså, he he klem:)

    0
  2. ønsker dere en fin helg!! kos dere masse:) lurer på hvor den grå genseren din er fra? den du hadde på bildet sammens med Hanna? på hennes blogg? klem fra meg:)

    0
  3. Åh så kul!!

    0

Comments are closed for this article!