UPDATE

Min absoluta favoritfrukt på sommaren – Melon, i alla dess sorter!

Jag brukar alltid gå och köpa en gigantisk vattenmelon varje vecka av en gubbe som säljer frukt bredvid här vi bor. Jag har varit där så ofta att vi blivit tjenis nu, så han vet exakt vad jag är på jakt efter när jag kommer dit. Och han bara skrattar 😀 Så go, haha!

Jag tycker det är så mysigt när man får en småstads-känsla i en storstad. Det vill säga att man känner igen folk, hälsar osv. Samtidigt som jag tycker det är så skönt att man inte känner alla heller. Mixen är den bästa.

Annars då. Förberedelserna är i fullgång för en weekend i Båstad. Imorgon rullar Jeepen iväg, fylld med tjejer och roadtripen börjar. Det ska bli så otroligt kul 😀 Va jag längtat!

Men tror ni jag vet vad jag ska ha på mig än då? – Nej.. Stod och hängde på låset till Zara imorse kl 10.

0

2 Comments

  1. Har din kille en tatuering med en annan kvinnas namn? Kanske dotterns..?

    0

Comments are closed for this article!