NÄR MAN HAR SITT ICA ALLDELES FÖR NÄRA

  (Inlägget innehåller reklamlänkar)En bild från Venedig förra veckan. Min klänning – Här / Shararehs jumpsuit – Här

Dagen idag har gått ut på att packa inför midsommarhelgen i Dalarna, jobbat framför datorn, hämtat ut paket för kommande samarbeten och vid lunch så hann jag även med ett riktigt svettigt cirkelpass på 45 minuter – Bra dag!!

Jag har efter det sedan 16-tiden suttit och rullat tummarna i väntan på att Kevin ska komma hem från jobbet och gymmet så att vi kan käka middag ihop. Jag har varit sådär otroligt sugen på saker hela dagen idag. Sprungit i kylskåpet och skafferiet titt som tätt på jakt efter något att stoppa in i munnen, haha. Vissa dagar är verkligen hopplösa och då är det inte kul att jobba hemifrån och ha ett Ica mittemot 😉 Så det hela slutade med att jag hann springa ner och köpa både en glass och en liten godis-påse att trycka i mig innan middagen (perfekt!!)

0

2 Comments

  1. Hahah är precis samma när det kommer till att gå och småäta och leta efter något mumsigt hemma!! Låter supergott med glass och lite godis ju!! <3
    https://nouw.com/filippaml

    0
  2. Åh har också ett Ica bara 1 minut bort, det kan vara riktigt farligt haha!

    0

Comments are closed for this article!