SOM PÃ… ETT SLOTT

(Inlägget innehåller reklamlänkar) Klänning – Här / Smycken – Här

Igår när jag satt och gick igenom kameran insåg jag att jag totalt missat att dela med mig av våran sista kväll i Venedig förra veckan. Bilderna ovan visar alltså restaurangen vi åt på sista kvällen. Det var på riktigt bland det vackraste restauranger jag någonsin varit på. Och servicen var helt otrolig. Ni vet när servitörerna lägger märke till saker som man själv knappt skulle lägga märke till och är sådär otroligt proffsiga att hela upplevelsen bara blir ”Wow”. För att inte tala om inredningen som var slotts-lik och att alla vi tjejer blev behandlade som riktigt prinsessor 😀 Ja – jag är helnöjd med kvällen, som ni kanske hör!

1+

5 Comments

 1. Hvor er kjolen til venninna di fra? 🙂

  0
  • det är samma klänning fast i gult 🙂

   0
 2. Vad heter restaurangen? 🙂

  0
 3. Åhhh vad heter restaurangen? Ska dit i vinter, måste fan gå dit asså!

  0
 4. Vilken storlek har du?:)

  0

Comments are closed for this article!